KOMPANIJA NNBOROVIĆ, PREKO 20.GODINA SA VAMA...

Kompanija NNBorović osnovana je 6. oktobra 1997.  kao porodično preduzeće, ovu danas veoma uspešnu kompaniju osnovao je Raško Borović zajedno sa bratom Zoranom Borovićem.

Od samog starta kompanija je preduzimala veoma ozbiljne korake razvijajući posao na teritoriji Srbije, a najveću saradnju ostvarivali su sa kompanijom “Bečejka” iz istoimenog grada.

Nakon ukidanja spoljnjeg vida sankcija prema našoj zemlji 2000. godine, kompanija NNBorović okreće se međunarodnom transportu.

Posao se sve više razvija, a sedište kompanije NNBorović se seli 2001. godine iz prostorija u okviru porodične kuće u prve lokale u centru grada.

Uz puno truda i rada, korektnog i prijateljskog odnosa prema zaposlenima i poslovnim saradnicima, kompanija beleži uspehe i već 2009.godine kupuje svoje poslovne prostorije, poslovno-tehnički servis odnosno garažu i radionicu.

Promišljenje investicije i konkretni poslovni potezi uslovili su dalji razvoj kompanije NNBorović. Dobro poslovanje i svakodnevni napredak oslonjen je na najvišu familiju, tačnije na toplu porodičnu atmosferu kako u okviru kompanije, tako i u odnosu sa poslovnim partnerima koji su oduvek tretirani kao prijatelji.

Kompanija NNBorović tokom 20. godina poslovanja uspela je da izgradi dobru reputaciju među privrednicima i među saradnicima.

Naša kompanija se može pohvaliti sa ozbiljnim, pouzdanim i odgovornim saradnicima.

Reč i poštenje u ovoj maloj varoši i veoma razvijenoj kompaniji imaju neprocenjivu vrednost u šta se možete uveriti i Vi.

Danas nakon dve duge i uspešne decenije kompanija poseduje 31 kamion za međunarodni saobraćaj, kao i deo sopstvene mehanizacije poput bagera i kipera kojima grade infrastrukturne objekte za sopstvene potrebe.

Osim kancelarijskog prostora u centru grada kompanija poseduje servis u naselju Bukovica, plac za parking kamiona u naselju Grabovica i ostale prateće objekte na potezu od Međurečja do Požege.

Značajan doprinos organizaciji poslovanja kompanije NNBorović daje i njihova druga firma NINETI zadužena za pružanje tehničke pordške voznom parku.

Čitav ovaj tim funkcioniše kao jedna velika složna porodica, a svaki radnik i saradnik se osećaju kao deo iste.

Ukažite nam poverenje i postanite i Vi deo naše porodice.

Vaš NNBorović,